Materialvalg for selvklebende etikettutskrift.

- 2021-04-23-

1. Valg av råvarer
Når du velger råvarer, må du bruke selvklebende materialer av høy kvalitet med kvalifiserte fysiske og kjemiske indikatorer, i stedet for å bruke utløpte eller ustabile fysiske og kjemiske indikatorer. Selv om sistnevnte er lav i pris, på grunn av den ustabile kvaliteten på denne typen materialer, forbruker det mye i forskjellige prosesser, og fører til at utstyret ikke kan behandles normalt. Mens du sløser med råvarer, sløser det også med mye arbeidskraft og materielle ressurser, noe som resulterer i behandlingskostnader for ferdige etiketter. Det er ikke nødvendigvis lavt. Det som er mer alvorlig er at det kan returneres av kunder eller til og med miste kunder.

2. Trykk- og behandlingsegenskaper for selvklebende materialer
"Overflateglansen og fargekonsistensen og densiteten til overflatematerialet bestemmer enhetligheten i blekkabsorberingen til limmaterialet, og bestemmer også fargeforskjellen til den samme batchen med etikettutskrift. Beleggstyrken til overflatematerialet avgjør om det vil bli produsert en stor mengde papirpulver under utskrift, og det er også en viktig indeks som bestemmer utskriftskvaliteten.

“Uniformiteten og styrken til tykkelsen på bunnpapiret og overflatematerialet indikerer at disse indeksene ikke bare er relatert til utskriftsytelsen, men også viktige indekser som bestemmer jevnheten til utskjæringen, hastigheten på utslipp av avfall og kantbrudd på papiret.

â ‘¢ Materialets flathet eller ensartetheten i spolingen. Uansett om det er enkeltarkutskrift eller spoletrykk, avgjør materialets flathet om papiret kan mates, kjøres, registreres og tas riktig under utskrift. For rullematerialet vil oppspolingsspenningen spille en viktig rolle for flatheten på enden av rullematerialet, om det er limlekkasje og om det kan registreres riktig. “£ Ensartetheten av klebemiddel og silikonoljebelegg og riktig beleggmengde påvirker direkte avskallingskraften (frigjøringskraften) mellom etiketten og bunnpapiret, og avskallingskraften påvirker direkte det avskjærende avfallet og maskinens ytelse. Hastighet og skrellkraft bestemmer også merkingsstatusen, det vil si applikasjonssituasjonen. I tillegg vil mengden lim som påføres også påvirke liminntrengningen av materialets endeflate. Derfor, når du kjøper selvklebende materialer, må du nøye sjekke og velge de materialene som har riktig mengde lim og silisium.